Bardakcı İlkokulu
BARDAKÇI MAH. BARDAKÇI KÜME EVLERİ NO 140 ÇAT / ERZURUM

VİZYON

Bilgi çağına uyum sağlayan, çağdaş teknolojiyi izleyen ve uygulayan, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, Türk Milleti’nin değer yargılarını taşıyan; insana ve çevreye saygılı, özgüven sahibi, düşüncelerini özgürce ifade eden bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Bardakçı İlkokulu olarak; Bütün öğrencileri eğitim-öğretim sürecine dahil etmek, onları milli kültür ve ahlaki değerlerle donatmak, kendine, ailesine, ülkesine, tarihine, tüm insanlığa karşı sorumluluklarının bilincinde, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çalışan, üreten, doğayı sevip koruyan, temel düzeyde öğretimsel becerileri gerçekleştirebilen, kendini ifade edebilen, bilgi ve becerisini en iyi şekilde kullanabilen, tutarlı, kararlı, paylaşımcı ve topluma yararlı bireyler olarak yetiştirmek için varız.

Öğretim Şekli :Saatler: 8.30 - 14.40

Saatler: 8.30 - 14.40

Servis Bilgisi

Okulumuzun öğretmenleri gidiş geliş yapmaktadır. Öğretmen servisi Çat merkez ve okul arasındadır. Gidiş gelişte problem yaşanmamaktadır.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezine 15 il merkezine 72 km uzaklıktadır.

Bardakcı Mahallesi ÇAT- ERZURUM

OKULUMUZ SINIFLARINDA AKILLI TAHTALAR MEVCUTTUR.